themes not showing up

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
lgwapnitsky
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 2
Joined: 29 Oct 2015, 20:37

themes not showing up

Postby lgwapnitsky » 12 Jan 2016, 19:45

Just reinstalled TTRSS and copied configs from my backup. Themes are not showing up, except for the defaults. This is my themes folder:

Code: Select all

./  ../  default.css  night.css  paper/  paper-previews/  paper.css  paper.less  reeder/  reeder.css  reeder_screenshot/


Please advise. I'm using the latest version from GIT

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6267
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: themes not showing up

Postby fox » 12 Jan 2016, 20:49

i've updated the base version, you'll need to change it in your third party theme

replace 15.x with 16.1

^ this number should correspond to the version you see at the bottom of prefs.php ^

e: will sticky this for the time being

lgwapnitsky
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 2
Joined: 29 Oct 2015, 20:37

Re: themes not showing up

Postby lgwapnitsky » 12 Jan 2016, 21:13

Excellent! Thanks!

Latimer
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 130
Joined: 17 Mar 2013, 19:35

Re: themes not showing up

Postby Latimer » 12 Jan 2016, 22:15

fwiw there is already a sticky: viewtopic.php?f=22&t=3230

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6267
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: themes not showing up

Postby fox » 12 Jan 2016, 22:56

every time, like clockwork

e: i'll unstick the older one, this one has a better title

david_r
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 12
Joined: 23 Mar 2013, 04:58

Re: themes not showing up

Postby david_r » 22 Mar 2016, 17:51

I am having this issue as well. I just did a completely brand new install using git. In my preference settings, the dropdown for themes is sort of greyed out a little. I have 1 theme in there, reeder. The reeder.css does say 16.1
Am I missing something else?
Thanks

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6267
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: themes not showing up

Postby fox » 22 Mar 2016, 21:52

could be something else then, try checking apache etc logs

david_r
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 12
Joined: 23 Mar 2013, 04:58

Re: themes not showing up

Postby david_r » 23 Mar 2016, 03:17

strange, I checked logs and nothing relating to tt-rss. Attached is a srceenshot of what I see.
Image

JustAMacUser
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 371
Joined: 20 Aug 2013, 23:13

Re: themes not showing up

Postby JustAMacUser » 23 Mar 2016, 03:37

My money is on file and/or directory ownership and/or permissions.

david_r
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 12
Joined: 23 Mar 2013, 04:58

Re: themes not showing up

Postby david_r » 23 Mar 2016, 06:19

Thanks, I will try that as well tomorrow and report back

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6267
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: themes not showing up

Postby fox » 23 Mar 2016, 07:57

this dropdown should at minimum have two default themes, you sure you didn't screw up the installation somehow?

JustAMacUser
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 371
Joined: 20 Aug 2013, 23:13

Re: themes not showing up

Postby JustAMacUser » 23 Mar 2016, 17:08

Maybe a browser plugin (e.g. an ad blocker, etc.) is causing the issue.

david_r
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 12
Joined: 23 Mar 2013, 04:58

Re: themes not showing up

Postby david_r » 24 Mar 2016, 05:41

Im not sure how I could have screwed up the install. I tried 4 times. I did the git clone, then even tried plain ftp.
I have tried edge and chrome incognito, same issue. Is there a way we should set permissions that might help me here?
thanks

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6267
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: themes not showing up

Postby fox » 24 Mar 2016, 09:16

the thing that populates this dropdown is done server-side so its unlikely your browser can affect this (even though anything is of course possible)

it's either a server-side misconfiguration of some kind (open_basedir?) or a permission issue

david_r
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 12
Joined: 23 Mar 2013, 04:58

Re: themes not showing up

Postby david_r » 24 Mar 2016, 16:57

ahh open_basedir, I do not think the server has that set or configured.

nm, it is set to the \web folder. Should I also set it to tt-rss too?

thanks


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests