[Solved] Feeds do not display properly on OS X with Chrome

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
mitsu400
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 9
Joined: 17 Aug 2013, 23:51

[Solved] Feeds do not display properly on OS X with Chrome

Postby mitsu400 » 03 Jun 2015, 00:18

Running Yosemite 10.10.3 with Google Chrome 43.0.2357.81 (64-bit).

I seem to get some issues where feeds don't display links or images properly. This only happens on OS X in Chrome. Firefox works well as does Safari. Additionally any Windows browsers work well.

Attached is a screenshot of the latest post on Destructoid (currently).

This is how all posts appear while on OS X. It's not a huge thing, since often I click on the post either way, but it is odd.
Attachments
Screen Shot 2015-06-02 at 4.14.50 PM.png
Screen Shot 2015-06-02 at 4.14.50 PM.png (416.37 KiB) Viewed 1652 times
Last edited by mitsu400 on 03 Jun 2015, 15:47, edited 1 time in total.

randompherret
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 36
Joined: 04 Jul 2013, 08:11

Re: Feeds do not display properly on OS X with Chrome

Postby randompherret » 03 Jun 2015, 03:01

osx 10.10.4
chrome 43.0.2357.81
Same feed works for me.

Try doing cmd+shft+r for a full reload. Also try in incognito mode.

JustAMacUser
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 373
Joined: 20 Aug 2013, 23:13

Re: Feeds do not display properly on OS X with Chrome

Postby JustAMacUser » 03 Jun 2015, 04:19

Have you disable all extensions in Chrome, cleared the cache and then tried?

mitsu400
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 9
Joined: 17 Aug 2013, 23:51

Re: Feeds do not display properly on OS X with Chrome

Postby mitsu400 » 03 Jun 2015, 15:47

This did the trick. I re-enabled them one at a time and found that AutocardAnywhere was causing the issue. I didn't set it up fully since I only want it on certain sites, but when it was allowed on my tt-rss instance it messed up all the links.

Thanks for the help!


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests